Kuvia tapahtumista, joissa olemme olleet mukana.

Lapsellinen teko -diplomi 2021

Kuopion Pelastakaa Lapset ry myönsi kolmannen kerran Lapsellinen teko- diplomin tiistaina 16.11.2021 syyskokouksensa alussa Kuopion lastensuojelun sosiaali- ja perhetyöntekijöille. Kuvassa diplomin hakijat: sosiaalityöntekijät Timo Hankosalo, Leena Pitkänen  Saana Pyykönen ja perhetyöntekijä Kati Valen.

 

Nenäpäivänä 12.11.2021. On ilo olla auttamassa!

 

Torstaina 28.10.2021 klo 17-19 pidettiin Kuopion Perheentalolla syksyn toinen kepparityöpaja ja käsityöilta. Tapahtuma kokosi paikalle taas lähes 30 kävijää ja heidän lisäkseen joukon yhdistyksen vapaaehtoisia. Illan aikana valmistui taas monen monta upeaa keppihevosta sekä suloisia pieniä neuleita.

             

 

Yhdistyksemme järjesti torstaina 30.9.2021 klo 17-19 yhdessä Kuopion Perheentalon ja Vanhemmuuden tuki -hankkeen kanssa kepparityöpajan ja käsityöillan Kuopion Perheentalolla. Idea kepparityöpajasta oli lähtöisin yhdistyksemme nuorimmalta jäseneltä, 9-vuotiaalta Essiltä. Ilta oli yhteisöllinen, lämminhenkinen ja touhukas! Illan aikana Perheentalolla kävi yli 30 kävijää ja mukana oli suuri joukko yhdistyksemme vapaaehtoisia. Kiitos kaikille mukana olelleille!