Kuvia tapahtumista, joissa olemme olleet mukana.

Kansanedustaja Marko Kilpi oli Kuopion Pelastakaa Lapset ry:n syyskokouksen (21.11.2022) jälkeen kertomassa Kuopion Perheentalolla lasten ja nuorten huumeiden käytöstä. Mielenkiintoinen, antoisa ja elävästi esitetty ajankohtainen aihe. Saimme paljon ajatuksia kotiin viemisiksi. Jokaisella aikuisella on vastuu lapsista! ❤ Kiitos Marko Kilpi!

   

Lapsellinen teko -diplomi 2022. Yhdistyksemme myönsi vuoden 2022 lapsellinen teko -diplomin tänä vuonna Matkus Shopping Centerin Minna Karppiselle ja hänen aktiiviselle työryhmällensä. Diplomi jaettiin yhdistyksen syyskokouksessa 21.11.2022. Onnea!

   

Lasten oikeuksien päivän tapahtuma Kuopion Museolla 19.11.2022. Tapahtuma teemana oli tänä vuonna turvallisuus, ja sen järjestesti Kuopion Ilona verkosto. Ohjelmassa oli mm. kepparirata, helmiaskartelua, taikuri, musiikkiesityksiä, museokierroksia ja hätäkeskuspäivystäjien tietoiskuja sekä järjestäjä tahojen infoja. Palautetta lapset saivat antaa fiilis-toukkaa kokoamalla. Riemukas tapahtuma!

   

     

 

Hyvinvointia ja terveyttä poissavolaisille -tapahtuma Kuopion kaupungintalolla 12.10.2022.

Suuret lasten synttärit Kauppakeskus Matkuksessa 20.8.2022.

Syksyn keppari- ja käsityöilloissa (8.9., 6.10. ja 3.11.2022) valmiustui upeiden keppihevosten lisäksi tarvikkeita keppihevosille. Illoissa valmiustui myös suloinen yksisarvinen ja pehmodinosaurus. Materiaalit olivat pääasiassa kierrätysmateriaaleja. Uutta oli myös helmiaskartelut, joista tuli niin lasten kuin aikuistenkin suosikkijuttuja.

         

Vapaaehtoisten juhla 21.5.2022. Vietimme aivan mahtavan juhlapäivän Lapinlahdella arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastussa. Kiitos kaikille ihanille vapaaehtosillemme! Ilman teitä, me emme olisi me! Te olette Sankareitamme ihan jokainen!

            

            

       

      

Keppari- ja käsityöilta 17.2.2022 oli taas menestys. Illan aikana Kuopion Perheentalon kävijät valmistivat vapaaehtoistemme avustuksella monta upeaa keppihevosta, sekä hevosille suitsia ja loimia. Keppihevosia tietenkin myös hoidettiin, ruokittiin ja hypättiin esteitä heidän kanssaan. Kiitos kaikille mukana olleille perheille ja vapaaehtoisille. Maaliskuussa jatketaan keppihevostelua!

Pelastakaa Lapset ry:n yhdistysten päivässä 12.2.2022 vapaaehtoisemme Eerika ja Essi pääsivät kertomaan käsityö- ja keppari-illoista! Toivottavasti muutkin innostuu järjestämään samankaltaista toimintaa!

Lapsellinen teko -diplomi 2021

Kuopion Pelastakaa Lapset ry myönsi kolmannen kerran Lapsellinen teko- diplomin tiistaina 16.11.2021 syyskokouksensa alussa Kuopion lastensuojelun sosiaali- ja perhetyöntekijöille. Kuvassa diplomin hakijat: sosiaalityöntekijät Timo Hankosalo, Leena Pitkänen  Saana Pyykönen ja perhetyöntekijä Kati Valen.

 

Nenäpäivänä 12.11.2021. On ilo olla auttamassa!

 

Torstaina 28.10.2021 klo 17-19 pidettiin Kuopion Perheentalolla syksyn toinen kepparityöpaja ja käsityöilta. Tapahtuma kokosi paikalle taas lähes 30 kävijää ja heidän lisäkseen joukon yhdistyksen vapaaehtoisia. Illan aikana valmistui taas monen monta upeaa keppihevosta sekä suloisia pieniä neuleita.

             

 

Yhdistyksemme järjesti torstaina 30.9.2021 klo 17-19 yhdessä Kuopion Perheentalon ja Vanhemmuuden tuki -hankkeen kanssa kepparityöpajan ja käsityöillan Kuopion Perheentalolla. Idea kepparityöpajasta oli lähtöisin yhdistyksemme nuorimmalta jäseneltä, 9-vuotiaalta Essiltä. Ilta oli yhteisöllinen, lämminhenkinen ja touhukas! Illan aikana Perheentalolla kävi yli 30 kävijää ja mukana oli suuri joukko yhdistyksemme vapaaehtoisia. Kiitos kaikille mukana olelleille!